Rezervari:   0722.626.839 / 0763.779.796 / 0761.609.555   Email: office@doratravel.ro
Transport & Turism Internațional Elveția

Despre noi

DO-RA Travel ofera servicii de inalta calitate si profesionalism in transportul de persoane national si international cu autocarul.

DO-RA Travel va pune la dispozitie atat curse regulata Romania ( Bucuresti) – Elvetia (Lausanne) cat si posibilitatea de închiriere autocare pentru transport intern şi internaţional, autocar1excursii şcolare, turul capitalei sau transfer pentru aeroporturile Băneasa sau Otopeni.

Parcul de autocare este format numai din marci de renume: Setra, Mercedes si este in continua innoire.

Daca doriti o calatorie in siguranta, rapida si confortabila alegeti DO-Ra Travel.

DO-RA Travel este licentiata de Ministerul Transporturilor din Romania, Austria si Elvetia pentru a efectua transport international de persoane pe ruta Bucuresti – Viena – Zurich – Berna – Lausanne si retur.

Despre DO-RA TRAVEL

DO-RA Travel oferă servicii de înaltă calitate și profesionalism în transportul de persoane național și internațional cu autocarul.

DO-RA Travel vă pune la dispoziție atât curse regulate România ( București) – Elveția (Lausanne) cât și posibilitatea de închiriere autocare pentru transport intern și internațional, excursii şcolare, turul capitalei sau transfer pentru aeroportul Otopeni.